Juhana Lalli on asetettu Jyväskylän Reformoidun Baptistiseurakunnan paimeneksi 

Jyväskylän Reformoitu Baptistiseurakunta ilmoittaa iloisin mielin uudesta pastoristaan, joka on asetettu virkaan ja siunattu tehtäväänsä.

Seurakunnan vanhimmisto esitti 26.8.2023 seurakunnankokouksessa Juhana Lallin asettamista seurakunnan paimeneksi. Esitys tuli 1,5 vuoden kandidaattivaiheen ja seurakunnan yhteisen kuulustelun jälkeen. Seurakunta äänesti asiasta ja päätti yksimielisesti asettaa Juhana Lallin seurakunnan paimeneksi.

Seurakunta on odottanut tätä hetkeä suurella odotuksella ja rukouksin. Uuden pastorin valinta perustui hänen näyttöönsä ja sitoutumiseensa palvella yhteisöä, tukea sen jäseniä hengellisellä matkallaan ja vahvistaa yhteisön yhteyttä.

Pastorin virkaanasettamistilaisuus eli ordinaatio oli lämminhenkinen ja juhlava hetki, jossa yhdessä seurakunnan jäsenten kanssa rukoiltiin uuden pastorin puolesta ja pyydettiin Jumalan siunausta hänen palvelutyölleen. Siunaamisen hetkellä tunnelma oli täynnä toivoa ja innostusta uuden luvun alkamisesta seurakunnan elämässä.

Olen kiitollinen Jumalalle että saan jälleen jatkaa hänen palveluksessaan, kuitenkin hieman eri tehtävänkuvassa kuin aiemmin. Olen kiitollinen perheestä jonka hän on antanut, vaimostani joka on elintärkeä osa arjen keskellä ja siitä selviytymisessä, sekä kuinka hän esimerkillään haastaa itseäni kehittymään edelleen etenkin lapsemme kasvatuksessa ja ihmisten kohtaamisessa ja niissä tarvittavassa herkkyydessä. Tarvitsen tätä kun tämmöinen käytännöllinen ja rationaalinen mies kun olen. Olen kiitollinen tästä seurakunnasta jonka keskellä olen saanut viettää jo vuosia ja kasvaa Jumalan tuntemisessa teidän kanssanne. Olen kiitollinen kuinka Jumala on jo suonut tähän seurakuntaan viisaat paimenet, Eeliksen ja Mikon jonka kanssa olen saanut käydä syvällisiä ja haastavia keskusteluja ja jotka ovat johtaneet seurakuntaa hyvin. Kiitän Jumalaa ja Herraamme Jeesusta Kristusta että saamme ottaa tämän merkittävän askeleen yhdessä seurakuntana.

Juhana Lalli, Paimen

Seurakunnan vanhimmisto on varma siitä, että uusi pastorimme on oikea henkilö johdattamaan meitä yhteisönä lähemmäs Jumalaa ja rakentamaan yhteyttä jäsentemme välille. Hänen opetuksensa ja omistautumisensa tekevät hänestä arvokkaan voimavaran seurakunnalle.

Päivämäärä: 24.9.2023

Yhteyshenkilö: Eelis Halmemies, [email protected]

Jyväskylän Reformoitu Baptistiseurakunta