SEURAKUNNALLE TOINEN PAIMEN JA SEURAKUNTAPALVELIJOITA

Sunnuntaina 17.1.2021 järjestetyssä seurakunnan kokouksessa, seurakunta teki päätöksen kutsua Mikko Sivosen (TT) seurakunnan vanhimman tehtävään. Kutsumista edelsi aiemmassa seurakunnankokouksessa asetettu koettelujakso. Tämän johdosta seurakunnassa toimii jatkossa kahden paimenen muodostama vanhimmisto. Mikko on aikaisemmin palvellut Espoon Kotikirkon istuttavana paimenena. Hän myös toimi REBA:n mentorina sen alkumetreistä alkaen. Mikko jatkaa Agricola teologisen instituutin vararehtorina ja opettajana. Hänen perheeseensä kuuluu vaimonsa Heidin lisäksi viisi lasta.

“On etuoikeus palvella paikallista seurakuntaa yhtenä sen paimenena Eeliksen rinnalla. Iloitsen Jumalan armon työstä tämänkin seurakunnan keskellä. Toivottavasti voin olla myös omalta osaltani rakentamassa seurakuntaa opettamisen ja varustamisen kautta.”  

Mikko sivonen, TT

Samassa kokouksessa seurakunta päätti lisäksi kutsua Tuomas Airaksisen, Aleksi Räisän ja Viljami Räisän seurakuntapalvelijoiksi. Myös heidän kutsumistaan edelsi edellisessä seurakunnankokouksessa asetettu koettelujakso. 


Jyväskylän Reformoitu Baptistiseurakunta